Dilemma dilemma...

Publicerad 2012-05-31 19:57:20 i Allmänt,

Vill verkligen börja blogga smått igen.. eller ja, ungefär som förut. Men egentligen vill jag vänta tills jag har fått lite nya bilder och kan slänga ihop en ny design. Kanske inte så passande med vinterbilder, haha!

Här har ni föressten en "Outfit bild" på mig och Höfrungur! :D Visst är vi snygga?Hahaha, nej men jag tycker att det är sjuuuukt tråkigt när folk bara lägger upp "Dagens outfit" med en massa dyra märkes grejer. Jag vill hellre läs om vad du och din häst har gjort, inte vad ni har på er... Det kanske märks att jag ändå inte är så märkesintresserad? (Förutom när det gäller 66North och Mountain Horse)...

Vad har ni för funderingar när det gäller "Dagens outfit"-bilder? :)


Ridläger på Forsen! :D

Publicerad 2012-05-20 13:51:54 i Allmänt,

Nu har Desirée pratat med Frida på Forsen och bokade plats på ett av deras ridläger i sommar. Var i början lite osäker på om jag skulle ta med mig Goliat eller Höfrungur. Goliat passar ju bättre till att ridas i paddock och tränas, medan jag hellre rider ut på Höfrungur då jag känner att jag inte riktigt har koll på Goliat ute. Men det gick att lösa så att jag kunde ta med mig båda hästerna! :D

Så den 25-29 juni ska Vinetta, Höffis och Goliat på ridläger på Forsen! :D

Det ska bli jätte spännande då jag inte har varit på ett ridläger för ungdomar på nästan 7 år. Sen vet jag att jag ev. kommer träffa några andra bloggare där också? 
Dessutom älskar jag den gården. Den är stor, fin och ligger välidgt vackert till med många otroligt fina ridväger runt om. Hoppas verkligen att det blir en långritt till sjön!
Kolla gärna in deras hemsida: http://forsenislandshastar.se/

Ses vi där? Eller ska du kanske åka på något annat ridläger? :D


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela